2014. február 9., vasárnap

Deathlok! Végre beváltja ígéreteit a S.H.I.E.L.D.' sorozat?

A tavaly debütált Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D sorozat úgy tűnik kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket. A kezdés amolyan semmilyen volt, de emellett rossz szavunk igazán nem lehetett rá. Nézőtáborát főleg a képregényrajongók szállították, és ez még most sem változott. A net tele volt elégedetlenkedő rajongókkal, mondván, hogy túl kevés a képregényes vonatkozás, túlságosan más irányba terelik a szériát. Sokak ezáltal el is fordultak tőle. Képregény fanként én magam is a comics utalások miatt kezdtem el nézni. Okozott kellemes pillanatokat eddig, de nem mondanám, hogy nagy kedvencem lett. Az események pörögnek, de nem arra, amerre pörögniük kellene ugyebár. Mindenki mást várt, és mást kapott. Az elmúlt részek eseményei viszont eléggé felcsigáztak, mert összeraktam magamban egy elméletet, mely egészen a 13. epizódig csak elmélet volt. Meglepetésemre beigazolódott a gyanúm! A, már az első részben feltűnt Mike Peterson név is gyanús volt számomra. A Marvel univerzumban csupán csak egy Mike Petersont ismertem mindeddig, és hát őt sem a polgári nevén szólítják...
Megérkezett az első reménysugár arra, hogy a képregényrajongók méltán örüljenek majd! Persze nem tudom mégis mennyire lehet nagy ez az öröm a jövőt tekintve. Na jól van... nem húzom tovább a szót. A sorozat utalást tett a Marvel egyik legautentikusabb gonosztevőjének beékelésére a Marvel filmek világába, aki nem más, mint: Deathlok! A legutóbbi rész záró jelentében került rá sor (a spoilert most kihagynám, nézzétek meg szépen a 13. részt ha eddig nem tettétek volna). 
A Cybertek Technologies név ismerősen cseng nem csak a sorozat nézői, de a képregényrajongók népes tábora közt is. Ez a cég robot technológiával is foglalkozik, és nekik köszönhető Deathlok személye is. A visszatérése garantált, ugyanis a 'Látnok' néven ismert (avagy még ismeretlen) gonosztevő irányítja, aki a kezdetektől bonyodalmat okoz a sorozatban.
Azt még nem lehet tudni, hogy esetleg átviszik-e egyes Marvel filmekbe (amit mondjuk kétlek), vagy csak szimplán megmarad a sorozat egyik gaztevőjeként. Rengeteg benne a lehetőség. Reméljük a készítők meg is ragadják, ugyanis most nagyon betaláltak! Egy dolog maradt csupán... Deathlokhoz nem elég egy olyan különítmény, mint a S.H.I.E.L.D..... a legyőzéséhez egy szuperhős dukál.
A sorozat egy kis időre pihenőre megy, de nem kell túl sokáig várnunk. A következő epizód március 4-én kerül adásba. Addig is... remélem ti is annyira várjátok Deathlok legközelebbi felbukkanását ahogy én. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése