2015. szeptember 14., hétfő

3 éves az Amazing Comix!

A mai napon a harmadik évébe lépett szeretett blogom, és megmondom őszintén röstellem, hogy jó ideje nem született semmilyen bejegyzés. A jó hír az, hogy legalább két tucat megkezdett cikk van, ennek pedig a nagy része majdnem teljesen kész! 
Szokássá vált az elmúlt két születésnapi bejegyzésben is összegeznem, hogy mi történt az év leforgása alatt a blog háza táján. Túl sok mindent most nem tudok elmondani azon kívül, hogy a látogatottság az egekben van (még annak ellenére is, hogy sajnos kimaradt néhány hónap).
Emellett pedig hatalmas öröm, hogy sokan e-mailben érdeklődtetek a miértekről. Mindenkinek válaszoltam ahogy időm engedte, így a legtöbben már értesülhettetek. Való igaz, hogy nem volt túl sok időm az írásra, de remélem jóvá tehetem a dolgot egy régóta halogatott hosszú cikkel, melynek címét most felfedem. 
A "Nagy Batman téma" névre keresztelt irományomról egyelőre mást nem árulnék el. Legyen meglepetés. Aminek örülhetek, hogy még nem láttam hasonlót egyetlen magyar oldalon sem. Reménykedem benne tehát, hogy elnyeri minden Batman rajongó tetszését! A bejegyzést eléggé hosszú lére eresztettem, de annál érdekesebb és hiánypótlóbb lett szerintem.
Tervek továbbra is vannak a jövőre nézve, és persze az említett több tucat poszt is befejezésre vár!
Van pár érdekesség, a "Képregények videojátékban" és a "Képregényhősök undergroundja" is újabb résszel fog jelentkezni, melynek remélem szintén sokan fogtok örülni. Videojátékok terén különösen hiánypótló bejegyzések következnek.

Köszönöm nektek, hogy továbbra is felnéztetek ide a leállás alatt is! És köszönöm az elmúlt évi olvasottságot! Hamarosan újra jelentkezem! Addig is; olvassatok rengeteg képregényt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése