2014. november 28., péntek

A HEGY! Játssz a megnyerhető képregény csomagért!

Pár napja nyereményjátékot hirdetett A HEGY cím alatt futó posztapokaliptikus magyar képregény. Hogy miért érdemes játszani? Alapjaiban egy szintén egyedi témában készült címről van szó. Mint az eddigi honi alkotások, ez a számtalan stílusjegyet magában hordozó comic sem ragad meg egy szuperhősképregénynél, hanem mernek más utakat járni az alkotók. Aki még nem ismerte, annak itt a remek alkalom, hogy ingyen és bérmentve hozzájuthasson egy Hegy csomaghoz!
Mit kell tenned, hogy a tiéd legyen? Kedveld a Hegy képregény oldalát
 (ha még nem tetted volna), oszd meg ezt a képet, és nyerj két képregényt és egy dedikált posztert! Pofon egyszerű, nemde bár? A megnyerhető csomag tartalma: A Hegy 0. száma - javított és újjáélesztett verzióban, egy dedikált poszter, majd megjelenéskor a teljes Hegy képregény kötet!
Összesen három csomag kerül kisorsolásra, melyből kettőt az előbb említett hivatalos facebook oldalon, egyet pedig a 444 Geekz hasábjain nyerhettek meg. Ha dupla eséllyel akartok indulni, akkor mindenképpen látogassatok el a geek próféták oldalára is!
A 0. számot és a posztert egy szép kis kuponnal, a készítők sajátos "aranyszelvényével" együtt kapjátok kézhez, ezt pedig a Hegy képregény megjelenésekor azonnal beválthatjátok egy kötetre! Mindenképpen érdemes játszani. Ezúton is buzdítanék mindenkit a megosztásokra!

"Kedvel, oszt nyer? -pontosan: Kedvel, oszt nyer!
Sorsolás karácsonykor!"

Kedveld: www.facebook.com/ahegykepregeny
Oszd meg a képet.
Továbbá, játssz a 444 Geekz oldalán is, hogy dupla esélyed legyen: geekz.444.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése