2014. május 15., csütörtök

FRISS! Az első promó a Flash sorozathoz!

Köztudott, hogy a XXI. századi Flasht (mert hát ez az első élőszereplős vonatkozása azóta) játszó színész Grant Gustin, és első feltűnése nemrégiben az Arrow sorozatban volt. Hollywood úgy döntött, hogy egy sorozattal örvendezteti meg a nagyérdeműt. Magánvéleményem, hogy ez a sorozatok akkor lesznek igazán jók, ha a filmes franchise-ba is beveszik idővel a szereplőket. Egyelőre ez a promó nem sokat mutat meg Flashből, de annál többet sejtet. Reméljük szeretett íjászunk is nagy mértékben szereplője lesz ennek a szériának. El tudom őket képzelni egymás mellett.
Valljuk be bátran: Flash nagyon régóta hiányzott a DC által építgetni kezdett érából, és végre itt a méltó debütálás. Az alacsony költségvetés ellenére (mivel sorozatról van szó), úgy látom a digitális effektek hasonlóképpen vannak megoldva mint az Arrow esetében, amire igazából nem lehet panaszunk. Megállja a helyét teljes mértékben. A képregényhős rucijára sem mondhatunk semmi rosszat. Inkább örülök neki, hogy némileg maradtak a képregénynél. A maszkon látható két villám a füleknél nagyon fontos részlete a ruhának. Ősszel indul a sorozat, és reméljük hamarosan egy trailer is napvilágot fog látni. Ti milyen DC szuperhősöket látnátok szívesen még sorozat formájában Arrow és Flash mellé? 



Viszont időközben módosítom a délelőtti posztot, ugyanis bővült a dolog egy hosszú (közel 5 és fél perces) előzetessel! A készítők nem tétlenkednek. Valószínűleg be volt ez készítve mára, akár csak a promo videó. Vitathatatlan, hogy forr az internet mióta látták a képregényrajongók és egyszerűen ennek is be kellett következnie. Ez igen... erre már azt lehet mondani határozottan: Ez igen! Reméljük hamar eljön az ősz. A promoban szereplő cameo, és az előzetes is nagyon ütnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése