2014. július 9., szerda

Hawkeye vs. Deadpool - Gerry Duggan új minije

Noha félreértés ne essék, a kép még nem a készülő Hawkeye vs. Deadpoolból minisorozatból van, hanem a Dark Reign: Deadpool 12. számából, de ezzel úgy látszik le is lőttem a poént...
A Marvel csapata, de pontosabban az ötletgazda Gerry Duggan, és Matteo Lolli mint rajzoló, egy érdekes, 5 részes minisorozat megalkotásán fáradozik jelen pillanatban.
Deadpool mindig is népszerű karakter volt, és egyre többen szeretik meg napról napra, de valljuk be; Hawkeye a "Bosszúállók" film nélkül még mindig le lenne maradva egy kevéssel. Így hát Sólyomszem  felemelése céljából, és Deadpool megunhatatlan személyének magasabb szintekre emeléséből fog megszületni ez a sorozat. Matteo szabad kezet fog kapni, így bármilyen rajztechnikát bevethet. Deadpool ábrázolását már láthattuk a Deadpool: Classics Killustrated kapcsán, így biztosra vehető, hogy elrontani semmit nem fog!
A versus képregények természetesen előkelő helyet foglalnak el a képregényiparban, de sajnos néhány esetben nem azt a hatást érik el, amit reprezentálni szeretnének velük az alkotók. Tehát, a rajzok már úgy néz ki zsebben vannak, már csak Gerryn áll a sor, hogy megfelelő történetet rittyentsen hozzá. Azt nyilatkozta, hogy Hawkeye esetében olyan meglepetésekre/újításokra számíthatunk, amit eddig a karakter pályafutása során senki sem tapasztalhatott, így rendkívül kíváncsivá tett. 
Az első füzet, ősszel, Halloweenkor fog megjelenni. Remélem ti is kíváncsian várjátok. Előrendelni még nem lehet, de ami késik nem múlik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése